Kaas abonnement afsluiten bij Mijn KaasKoe

Sluit een heerlijk kaas abonnement af. Kies jouw koe, kies jouw kaas en kies het aantal kilo. Vervolgens bezorgen wij de lekkerste kaas bij jou thuis. De liefde, zorg en aandacht die wij onze koeien geven op Boerderij van Zeelst zorgt voor de heerlijke en verantwoorde melk. Met deze melk maken wij onze verrukkelijke kaas. 

Soorten kaas van ons kaas abonnement

Binnen ons kaas abonnement kan je kiezen uit jong belegen kaas, belegen kaas, extra belegen kaas én oude kaas. Elke kaas heeft een eigen, unieke smaak. Voor ieder wat wils, maar alle drie even lekker…

Jonge kaas 

Onze jonge kaas is een Goudse Holland 50+ kaas. Deze zachte en romige kaas smaakt mild en aromatisch. Een absolute liefhebber bij veel jonge gezinnen!

Belegen kaas

Onze heerlijke Goudse Hollands 50+ belegen kaas is zacht en romig. De smaak is mild, aromatisch en is fruitig. Dit is een kaas die je bijna wel lekker moet vinden!

Extra belegen kaas

Aromatisch, fruitig en hartig. Onze extra belegen kaas is een stevige, maar toch goed snijdbare kaas. Deze kaas geeft je de kracht om de dag goed mee te beginnen!

Oude kaas

Oude Gouda type kaas met een sterk aromatische smaak en een karakter van een typisch oude kaas.

Kies je koe

Het unieke van Mijn KaasKoe kaas is dat je je eigen koe kunt kiezen. Onze dames krijgen de allerbeste zorg en geven de lekkerste melk. Maak kennis met:

  • Roza 40 – Aanhankelijke koe
  • Wendy 4 – Vriendelijke koe
  • Lucy 48 – Hongerige koe (altijd honger als een paard!)
  • Joke 142 – Grappige koe
  • Martje 31 – Serieuze koe

Lees meer over onze koeien.

Onze koeien geven niet alleen de lekkerste melk, ze zijn ook nog eens fotogeniek!

Onze koeien geven niet alleen de lekkerste melk, ze zijn ook nog eens fotogeniek!

Gratis bezorging in regio Bommelerwaard

Boerderij van Zeelst is gevestigd in het Gelderse Hedel. Wij rekenen geen verzendkosten binnen ons bezorggebied. Woon je buiten deze straal? Dan zoeken wij naar een passende oplossing, laat in dat geval even een berichtje achter op onze contactpagina.

Afsluiten kaas abonnement

Kan je niet wachten om te gaan smullen van de Mijn KaasKoe kaas? Online kaas bestellen was nog nooit zo gemakkelijk: Kies dan je Koe, Kaas en het aantal Kilo. Snel en eenvoudig, maar bovenal enorm lekker!

Wil je onze kaas een keer proeven? Plaats dan een eenmalige bestelling.

Abonneer je op een kaas abonnement van Mijn KaasKoe!