Meggie 25

Meggie 25

Allermooiste koe

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Meggie 25 en ik ben de allermooiste koe van de boerderij. In het weiland kijk ik altijd goed uit waar ik loop: stel je voor dat ik in een koeienvlaai trap en vieze pootjes krijg! Ga je met me op de foto? Die kan haast niet mislukken, met zo’n mooie koe als ik.

Margriet 196

Margriet 196

Speelmaatje

Hoi, hoi, ik ben Margriet 196 en ik houd van spelen! Als we de wei in mogen, dan loop ik voorop. Ik vind het heel leuk als mensen in de wei komen boerengolfen. Dan trap ik graag een balletje mee. Ook ben ik een echte kindervriend.

Lucy 48

Lucy 48

Honger als een paard

Hallo, ik ben Lucy 48. Ik ben koe, maar heb altijd honger als een paard. Ik weet waar het lekkerste gras van het weiland te vinden is. Daar geniet ik met volle teugen van, zelfs bij het herkauwen. In de stal pik ik graag wat gras van de buurvrouw. Het gras is immers altijd groener bij de buren!

Martje 31

Martje 31

Serieuze koe

Mijn naam is Martje 31. Aangenaam kennis met u te maken. Mijn taak als melkkoe neem ik uiterst serieus en daarom maak ik de lekkerste melk. Ik sta altijd als eerste bij de melkmachine. Als een andere koe niet luistert naar boer Joris, dan roep ik haar tot de orde. Want zo hoort het. Ik laat er geen gras over groeien.

Joke 142

Joke 142

Grappige koe

Hey, weet je wie de grappigste koe van de boerderij is? Dat ben ik! Wanneer andere koeien in de rij staan voor de stal, ren ik weer lekker de wei in. Of ik ga stiekem achter boer Joris staan en roep dan heel hard ‘Boe!’. En dat vinden alle andere koeien supergrappig. Met mij kun je lachen!