‘Boerenlympics’ laat vaders tegen elkaar strijden op Boerderij van Zeelst

Mijn KaasKoe organiseert een sportief en competitief evenement op 20 juni (Vaderdag)

Boerendart, kaaswerpen, strobaal stapelen, het is zomaar een greep uit de vijftal activiteiten die op 20 juni op Boerderij van Zeelst plaatsvinden. Mijn KaasKoe organiseert die dag het Vaderdagspel “Mijn vader is de beste”. Na het afleggen van dit spelparcours kunnen de vaders samen met hun kind(eren) en partners aanschuiven aan een heerlijke lunch met streekproducten. De winnaar van de ‘Boerenlympics’ ontvangt een gratis waardebon (t.w.v. € 50,-) voor BestelBoer.nl.

Boerenlympics

Doe mee aan de Boerenlympics!

Activiteiten

Er zijn een vijftal boerderijspellen die zullen bepalen wie de Boerenlympics wint. De activiteiten zijn als volgt: boerendart, kaaswerpen, strobaal stapelen, strobalen laden en spijkerbroek hangen . Onze boer Bert legt het concept nog verder uit:

Aanmoediging vanaf de zijlijn

Deelnemende vaders staan niet verlegen om aanmoediging. Niet alleen zullen de kinderen hun vader toejuichen, ook wordt het geheel muzikaal opgeluisterd door de Hofkapel uit Ammerzoden. Daarbij is het overdekte buitenterras geopend waardoor het weer ouderwets gezellig kan worden. Ook staan Roza 40 en haar KaasKoe-vrienden lekker in de naastliggende wei te grazen. Zonder hen is de Boerenlympics natuurlijk niet compleet!

Meedoen aan de Boerenlympics?

De Boerenlympics vinden plaats tussen 09u30 en 13u30 waarbij je zelf kunt kiezen op welk tijdstip je wilt komen. De tickets voor deelname aan het spel en de lekkere boerenlunch bestel je in de winkel van MijnKaasKoe.nl. Wees er snel bij, want het aantal inschrijvingen is beperkt vanwege coronamaatregelen!

Bestel je ticket