Haal jouw lokale producten uit de kaas automaat

Kaas automaat op Boerderij van Zeelst een groot succes 

Op Boerderij van Zeelst hebben we sinds kort iets nieuws. Zo staat er een kaas automaat waar je jouw (h)eerlijke lokale producten kunt aanschaffen. Je treft niet alleen de kaas van Mijn KaasKoe in de vitrine. Ook koop je snel en eenvoudig de gekarnde roomboter van Boerderij Den Eelder en verse eieren van Boerderij Zonneveld. 

Bert van Zeelst bij Kaas automaat

Foto: Bert van Zeelst bij Kaas automaat langs Achterdijk 57 te Hedel (Mijn KaasKoe boerderij)

Waar staat de kaas automaat?

De nieuwe kaas automaat bevindt zich aan de Achterdijk 57 te Hedel. Voor de oplettende lezers: dit is het begin van het erf van de KaasKoe boerderij! Je kunt op deze link klikken om er via Google Maps naar te navigeren. De automaat trekt wel de aandacht in het Bommelerwaardse landschap, zoals onze Boer Bert  hierboven al laat zien.

Welke producten kan ik uit de automaat halen?

Bij Mijn KaasKoe noemen wij het een kaas automaat, maar je kunt er meer bestellen dan alleen onze (lactosevrije) kaas. Zo tref je ook de gekarnde roomboter van Boerderij Den Eelder en de kakelverse eieren van Boerderij Zonneveld in de vitrine.

“Gaan de eieren dan niet stuk?”

Nee, gelukkig niet! Wij hebben onze automaat dusdanig gemaakt dat de eieren heel blijven. Op die manier kan jij ze zelf stuk maken in de pan als je een eitje lekker eitje bakt!

De Kaas automaat van mijn KaasKoe

De Kaas automaat van mijn KaasKoe

Extra verkooplocatie

Jo Penders, ‘KaasKoning’ van Mijn KaasKoe is erg tevreden met de nieuwe automaat. “De automaat geeft je als consument een extra locatie om onze producten aan te schaffen. Wij bevoorraden de automaat dagelijks. Hierdoor heb je altijd ruime keuze uit onze (h)eerlijke regionale producten. Bovendien gaat het afrekenen volledig contactloos. Ook maken we de automaat geregeld schoon in verband met het coronavirus. Al met al is de automaat een veilige en bovenal handige optie voor de voorbijrijdende fiets of automobilist die eens extra wilt genieten van onze kaas, boter en eieren!”