Mijn KaasKoe boer – Bert van Zeelst

Boer Bert is de alleskunner op de boerderij. Of het nu gaat om het oplossen van problemen of de boekhouding, Bert is de opperboer van Boerderij van Zeelst. Hij is een klein beetje het ‘manusje van alles’, maar nog steeds onmisbaar. Ook al denkt boer Joris dat hij al heel veel zelf kan. En boerin Ine? Die houdt stiekem een oogje in het zeil…

Initiatiefnemer van Mijn KaasKoe

Bert maakt zich al jaren hard voor het bedrijf en is samen met Jo Penders de initiatiefnemer van het mijn Kaaskoe concept. “Al dat moois wat wij als boer en boerin te bieden hebben, willen wij graag delen met alle mensen die dit interesseert en dat zijn er heel veel. Jaarlijks zien wij ook duizenden mensen naar onze boerderij trekken, omdat ze van de dieren houden, de buitenlucht en het platteland”, aldus Bert.

Trotse boer

Als een ware baron waakt Bert over zijn landen en koeien. Bert is een trotse boer. Niks vindt hij mooier om dit alles over te brengen aan de jonge generatie en ze daadwerkelijk iets mee te geven. Want melk komt natuurlijk niet uit de supermarkt, maar van de koeien!

KaasKoe BN’er Bert

Boer Bert krijgt voldoening door groot en klein te betrekken bij het vak van de boer. Niet voor niets was werd hij laatst geïnterviewd door WNL tijdens de Dutch Food Week.

Bezoek aan boerderij van Zeelst

Wil jij graag een keertje komen kijken op de boerderij om meer te weten te komen over de boerderij, de koeien of de herkomst van de Mijn KaasKoe kaas? Laat dan een berichtje achter, je bent van harte welkom!

Bert van Zeelst

Bert van Zeelst

Mijn Kaaskoe Boer

 

Maak kennis met onze andere kaastoppers:

Joris van Zeelst

Joris van Zeelst

Mijn Kaaskoe boer
Ine van Zeelst

Ine van Zeelst

Mijn Kaaskoe boerin
Jo Penders

Jo Penders

Kaaskoning